Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Rotring 800+ Serisi Uçlu Kalem 0.5 mm Chrome

Ürün Kodu : 5644637
Barkod : 3501179001838
1.916,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 1.820,20 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Benzersiz ‘Çevir ve Tıkla’ mekanizması: kalem ucu içeri çekilebildiği için kıyafetlere zarar vermez ve sağlam, uzun ömürlü kullanım sağlar.Tek kalem içinde hem mekanik kurşun kalem hem dokunmatik ekran kalemi uçları bir aradadır ve istenilen uca kolayca ulaşılabilir.

Yüksek kesinlik, kontrol ve hız için tasarlanmış hassas dokunmatik ekran ucu. Her açıdan %100 etkili. Yumuşak ucu ekran üzerinde kolayca kayar. Tüm kapasitif dokunmatik ekranlarla kullanım için uyumludur.

rOtring mekanik kurşun kalem teknolojisi Kurşun kalem ucunun hassas bir şekilde çıkmasını sağlayan rOtring pirinç mekanizmaya ve kırılmaları önleyen ve cetvelle yapılan hassas çizimlerde sayfanın hiçbir engel olmadan görülmesini sağlayan sabit metal uç koruyucuya sahiptir

Ergonomik metal gövde İdeal ağırlık dengesi sağlayan tamamı metal gövde. Altıgen gövde; yorulmadan yazmanızı ve çizmenizi sağlayacak ve kalemin yüzeylerden kaymasını önleyecek şekilde dizayn edilmiştir. Metal tırtıklı tutma yeri, kalemin elinize sağlam bir şekilde oturarak kaymasını önler.