Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Tart British Çantalı Masaüstü Resim Sehpası A3

Ürün Kodu : 5803691
Barkod : 2200001549326
3.900,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 3.705,00 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Sanatçılar İçin Şık Tasarım A BRITISH TART Pochade Kutusu

2020 sezonu için özel olarak tasarlanmış A BRITISH TART pochade kutusu, su bazlı boya ve pastel boyama için ideal bir tablet ve kalem kutusudur. Dizler üzerinde ve masa üzerinde boyama için kolay ve işlevsel bir model sunar. Ahşap kutunun tasarımı, ergonomik bir şekilde A3 boyutunda bir tablet ve sanat araçları için bölümlere sahip bir çekmeceyi bir araya getirir.

Tablet, çalışmayı desteklemek için küçük bir raf ile birlikte dört pozisyonda eğim açısının adım adım ayarlanmasına olanak tanır. Kompakt boyutu ve hafifliği sayesinde, Britanya pochade kutusu kolayca taşınabilir. TART pochade kutularının geleneksel bir özelliği olarak, model yumuşak bir taşıma sapı ile donatılmıştır. Katlanmış formda, tablet ve çekme rafı hızlı bağlantı elemanları ile sabitlenir.

Huş plywood ve kayın ağacının dokusu özel bir estetizm yaratır. Pochade kutusunun yüzeyi, koruyucu bir vernik tabakası ile kaplanmış ve alt kısmında lastik ayaklar bulunmaktadır. Kalem kutusunun iç detayları, ahşabın uzun süreli korunması için keten tohumu yağı ile emprenye edilmiştir.

Çalışma Formatı: A3, Katlanmış Boyutlar: 435?335?60 mm, Paletler: 244?164 mm, 2 adet, Raf: 375?270?19 mm, 5 bölüm, Ağırlık: 2,6 kg, Tablet eğim açısının ayarlanması: Adımlı, 5 pozisyon, Ayaklar: Lastik, Ahşap: Kayın, Huş plywood, Dış kaplama: Şeffaf vernik, İç kaplama: Keten tohumu yağı ile emprenye

Şık ve fonksiyonel A BRITISH TART pochade kutusu ile sanat çalışmalarınızı her yere taşıyın. Su bazlı ve pastel boyamalarınız için ideal bir seçenektir, her sanatçının ihtiyaçlarına cevap verir.