Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Schneider Topliner 967 Fineliner Kalem 0,4 mm Brown 196707

Ürün Kodu : 5804176
Barkod : 4004675039736
49,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 46,55 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Schneider Topliner 967 Fineliner Kalem 0,4 mm - Kahverengi

Schneider Topliner 967, hassas ve net yazım deneyimi sunan metal kılıflı ucu ile dikkat çeker. Yaklaşık 0,4 mm yazı kalınlığına sahip bu kalem, kahverengi mürekkebi ile zarif ve dikkat çekici notlar almanızı sağlar. Gerek okulda, gerekse hobi ya da iş hayatınızda çizim ve yazım işlemleriniz için idealdir. Şablon ve cetvelle çalışma imkanı sunan bu kalemle projelerinize profesyonellik katın.

Çevre dostu Schneider Topliner 967, %82 geri dönüştürülmüş plastikten üretilmiş gövdesi ile hem kaliteli hem de kaynak tasarruflu bir seçimdir. Uzun ömürlü kullanım sunan anti-buharlaşma özellikli PP malzemeden yapılmış gövde parçaları ile kalem, uzun süreli performansını korur.

Kapaksız kaldığında bile 2-3 gün kurumayan mürekkep teknolojisi sayesinde, Schneider Topliner 967 ile kesintisiz bir yazım keyfi yaşayabilirsiniz. Kapak açık unutulsa dahi mürekkebin akıcılığından ve renginden ödün vermez.

İster günlük not alımında, ister uzun süreli çizim çalışmalarınızda, Schneider Topliner 967 size yüksek performans ve konfor sunar. Rahat tutuşu ve şık tasarımı ile kalem, yazı ve çizimlerinizde fark yaratmanıza yardımcı olur.

Şimdi, Schneider Topliner 967 Fineliner Kalem ile yazılarınızı daha etkileyici kılın! Bu kalem, işlevsellik ve estetik görünümü bir arada sunarak tüm ihtiyaçlarınıza cevap verir. Ofis malzemeleriniz arasında vazgeçilmez bir yere sahip olacak.