Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Sakura Pen Touch Kaligrafi Kalemi 1.8 mm Gold

Ürün Kodu : 189593
Barkod : 084511366114
140,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 133,00 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Sakura Pen Touch Kaligrafi Kalemi 1.8 mm Altın Renk

Kaligrafi tutkunlarının yeni favorisi Sakura Pen Touch Kaligrafi Kalemi ile tanışın. Altın rengi mürekkebi ve 1.8 mm uç genişliği ile her türlü yüzey üzerinde pürüzsüz ve parlak bir yazı deneyimi sunar. Zarif davetiyelerden sanatsal projelere kadar geniş bir kullanım alanı sunan bu kalemi keşfedin.

Sakura Pen Touch Kaligrafi Kalemi, suya ve solmaya karşı dayanıklı özellikleriyle dikkat çeker. Uzun ömürlü kullanımı ile sanat eserlerinizin ve projelerinizin kalitesini korur. Altın rengi ile her türlü kağıt rengine uyum sağlayarak, eserlerinize ışıltılı bir dokunuş katar.

Kullanım kolaylığı ön planda tutularak tasarlanmış olan bu kalemin ergonomik yapısı, uzun süreli çalışmalarda bile el yorgunluğunu minimuma indirir. Yaratıcılığınızı kesintisiz şekilde ifade etmenizi sağlayan Sakura Pen Touch, kaligrafi sanatını her seviyeden kullanıcıya ulaştırır.

Altın rengi inkjet mürekkep teknolojisi sayesinde, Sakura Pen Touch Kaligrafi Kalemi metinlerinize derinlik ve sofistike bir görünüm kazandırır. Bu kalem ile yazdığınız her kelime, okuyucular üzerinde kalıcı bir izlenim bırakır. Hemen şimdi, kaligrafi sanatını bir üst seviyeye taşıyın.

Sanatsal ifadenin sınırlarını zorlayan Sakura Pen Touch Kaligrafi Kalemi ile projelerinizi gerçekleştirin. Stoklarımızda sınırlı sayıda bulunan bu özel ürünü kaçırmayın ve kaligrafi tutkunuzu Sakura Pen Touch ile yeni bir boyuta taşıyın.