Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Rich Master Akrilik Boya 500 ml Çikolata 02357

Ürün Kodu : 5695714
Barkod : 8717328023575
161,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 152,95 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Master Akrilik Çikolata Boya: Profesyonellerin Tercihi

Sanatın ve zanaatın dünyasında kaliteyle buluşmak isteyenler için Master Akrilik koleksiyonundan Çikolata rengi, yaratıcılığınızı yeni bir boyuta taşıyor. Birinci sınıf pigmentlerle hazırlanmış su bazlı bu akrilik boya, kokusuz yapısıyla çalışma alanınızı daha da keyifli hale getiriyor. Yarı mat bir bitiş sunan bu boya, renklerin karışımında sınır tanımazken, yüksek örtme gücüyle de beklentileri aşar.

Master Akrilik boya, doğrudan uygulama imkanı sunarak zamanınızdan tasarruf etmenizi sağlar. Sulandırmaya gerek kalmadan, istediğiniz zemin üzerinde kolaylıkla kullanabilirsiniz. 500 ml'lik geniş hacmiyle uzun süreli projelerinizde dahi yanınızda olacak bu ürün, renklerin yoğunluğunu ve canlılığını her fırça darbesinde hissettirir.

157 renkten oluşan geniş paletiyle Master Akrilik koleksiyonu, her sanatçının, zanaatkarın ve öğrencinin ihtiyacına cevap verir. Çikolata rengiyle sıcaklık ve derinlik katan bu boya, 25ml'den 500ml'ye kadar farklı gramaj seçenekleri ile her projenize uyum sağlar. İster tuval ister ahşap, işlem görmemiş tüm sert zemin yüzeylerinde mükemmel sonuçlar yaratmanızı sağlar.

Sanatınızda kaliteden ödün vermek istemiyorsanız, Master Akrilik Çikolata sizin için doğru seçim. Hem profesyonel sanatçılar hem de sanata yeni başlayanlar için ideal olan bu boya, projelerinize derinlik ve zenginlik katmak için tasarlandı. Şimdi deneyimleyin, yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayın.