* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!
Tükendi
Gelince Haber VerKeep Smiling A6158R No:8 sentetik sivri uç fırça, orta-büyük ölçekteki detay ve dolgu işlemleri için tasarlanmıştır. Sivri ucu sayesinde hem net çizgiler hem de geniş alan geçişleri kolayca yapılabilir.
Sentetik kıllardan üretilmiş olan fırça, hem amatör hem profesyonel kullanıcılara hitap eder. Renkleri pürüzsüzce yüzeye aktarır, fırça darbelerini yumuşak şekilde dağıtır.
Akrilik, sulu boya ve guaj boya gibi su bazlı boyalarla uyumlu olarak çalışır. Tezhip, illüstrasyon, minyatür ve el işi projelerinde rahatlıkla kullanılabilir.
Ergonomik sap tasarımı sayesinde fırça uzun süreli kullanımda el yorgunluğu oluşturmaz. Dengeli tutuş sağlayarak daha kontrollü fırça hareketleri yapılmasını mümkün kılar.
Düzenli temizlikle uzun süre formunu korur. Hem sınıf içi eğitimlerde hem de kişisel sanatsal çalışmalar için ideal bir tercihtir.
Orta-Büyük Ölçekli Detaylar İçin UygunNo:8 boyutundaki sivri uç, hem belirgin hatlar hem de geniş alanlar üzerinde dengeli bir kullanım sunar. Detay ve dolgu çalışmaları için idealdir.
Yüksek Kaliteli Sentetik KıllarSentetik yapısı sayesinde kolay temizlenir, boyayı eşit yayar ve uzun ömürlü kullanım sunar. Fırça darbeleri net ve akıcıdır.
Çeşitli Boyalarla UyumluAkrilik, guaj ve sulu boya gibi su bazlı boyalarla rahatlıkla kullanılabilir. Renk geçişleri yumuşak ve doğaldır.
Rahat Tutuş ve KontrolErgonomik sap yapısı sayesinde uzun süreli kullanımlarda bile elinizi yormaz. Fırça hareketlerini daha kontrollü hale getirir.
Sanatsal ve Geleneksel Kullanım AlanlarıTezhip, illüstrasyon, hobi ve okul projelerinde kullanıma uygundur. Geniş alanları işlerken net detaylar oluşturmanıza yardımcı olur.