Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Angelus Akrilik Deri Boyası 29.5 ml South Beach 720-261

Ürün Kodu : 5808140
Barkod : 086366712610
475,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 451,25 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Angelus Akrilik Deri Boyası 29.5 ml South Beach 720-261

Angelus Akrilik Deri Boyası South Beach 720-261, cesur ve enerjik tasarımlar için tercih edilen canlı ve modern bir tondur. Özellikle spor ayakkabılar, çantalar, cüzdanlar ve aksesuarlar üzerinde etkileyici bir görsel etki yaratmak isteyenler için idealdir. Angelus’un eşsiz pigment kalitesi sayesinde boya, yüzeyde parlak ve net bir sonuç verir.

South Beach rengi, hem açık hem koyu deri yüzeylerde homojen bir görünüm sunar. Kuruduktan sonra su geçirmez hale gelir ve dış etkenlere karşı dayanıklılığını uzun süre korur. Renk zamanla solmaz, çatlamaz ve dökülme yapmaz. Su bazlı yapısı sayesinde hem hobi amaçlı kullanımda hem profesyonel projelerde pratik bir çözüm sunar.

29.5 ml’lik pratik şişesi, küçük yüzeylerde rahat kullanım sağlar. Bir çift deri ayakkabının boyanması için ideal miktardadır. Boyama işleminden önce yapılacak doğru yüzey hazırlığı, elde edilecek sonucu doğrudan etkiler. Angelus Preparer ve Deglazer gibi yardımcı ürünlerle yapılacak ön temizlik, boyanın deriye güçlü şekilde tutunmasına yardımcı olur.

South Beach tonu, yenilikçi ve dikkat çekici tasarımlar için mükemmel bir alternatiftir. Deri ürünlere modern bir hava kazandırmak ve kişiselleştirmek isteyen kullanıcılar için güvenilir ve etkili bir tercihtir.

Angelus kalitesi ile üretilen bu boya, deri ürünlerin ömrünü uzatırken onlara yenilenmiş, özgün bir görünüm kazandırır. Uygulama sonrası profesyonel sonuçlar için katlar arasında kurumaya dikkat edilmelidir.

Öne Çıkan Özellikler

Canlı South Beach Rengi

Enerjik ve modern bir görünüm sunar. Deri ürünlere dikkat çekici ve yenilikçi bir hava katar.

Yüksek Pigment Kalitesi

Yoğun pigment yapısı sayesinde kapatıcılığı güçlüdür. Açık ve koyu tüm deri yüzeylerde net sonuç verir.

Su Bazlı ve Dayanıklı

Kolay uygulanabilen su bazlı formülü ile yüzeye eşit dağılır. Kuruduktan sonra su geçirmez bir katman oluşturur.

Uzun Süre Kalıcı Renk

Zamanla solma, çatlama ya da dökülme yapmaz. Renk uzun süre canlılığını korur.

Kompakt ve Ekonomik Kullanım

29.5 ml’lik şişe ile bir çift ayakkabı ya da küçük deri yüzeyler kolaylıkla boyanabilir. Ekonomik ve etkili çözümler sunar.

Nasıl Uygulanır?

1. Deri yüzeyini Angelus Preparer ve Deglazer ile iyice temizleyin ve kurumasını bekleyin.

2. Boyayı kullanmadan önce iyice çalkalayın.

3. İnce ve eşit bir tabaka halinde ilk katı uygulayın. Dikiş aralarına dikkat edin.

4. Katlar arasında 10-15 dakika bekleyin. Genellikle 3-4 ince kat yeterlidir.

5. Son kat uygulandıktan sonra ürünü en az 24 saat kurumaya bırakın.

6. 29.5 ml şişe bir çift deri ayakkabıyı boyamak için yeterlidir. Preparer ve Finisher ürünleri genellikle boya miktarının yarısı kadar kullanılmalıdır.