Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Angelus 2-Thin Medium Akrilik Deri Boyası Esnekleştirici Medyum 29.5 ml 722

Ürün Kodu : 5808145
Barkod : 086366710005
525,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 498,75 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Angelus 2-Thin Medium Akrilik Deri Boyası Esnekleştirici Medyum 29.5 ml 722

Angelus 2-Thin Medium, deri boyalarınızı inceltmek ve esnekliğini artırmak için özel olarak tasarlanmış bir medyumdur. Bu ürün, boyanın daha ince ve akıcı olmasını sağlayarak hassas ve detaylı çalışmalara olanak tanır. Özellikle Angelus Coloured Marker/Pen ile karıştırıldığında daha ince çizgiler ve daha doğru boyama yapılmasına yardımcı olur.

Angelus 2-Thin ile inceltilmiş deri boyası, uygulandığı yüzeyde doğal deri hareketlerine uyum sağlayacak şekilde daha esnek kalır. Bu sayede boyalı deri ürünler, giyilirken veya kullanılırken oluşabilecek çatlama ve kırılmalara karşı daha dayanıklı hale gelir. Boyanın dayanıklılığı artarken, ürünün ömrü de uzar.

Bu medyum, boya ile karıştırılarak hem kullanım kolaylığı sağlar hem de profesyonel sonuçlar elde edilmesini destekler. Özellikle detaylı ve ince işler için ideal olan Angelus 2-Thin, deri boyalarının performansını artırmak isteyen herkes için mükemmel bir çözümdür.

Boyanın esnekliği ve inceliği artırılırken, renk yoğunluğu ve kalitesi de korunur. Böylece uygulama sonrası hem estetik hem de fonksiyonel açıdan üstün bir sonuç elde edilir.

Öne Çıkan Özellikler

Boya İnceltilir ve Akıcılığı Artar

Angelus 2-Thin, deri boyasını inceltir ve uygulama sırasında daha pürüzsüz ve kontrollü bir boya deneyimi sunar.

Esneklik Sağlar

Boyanın esnekliği artırılarak deri hareketlerine uyum sağlaması kolaylaşır, böylece çatlama ve kırılmaların önüne geçilir.

Detaylı Çalışmalar İçin Uygun

Özellikle ince çizgiler ve detaylı boyama işlerinde daha hassas uygulama imkanı verir.

Renk Kalitesini Korur

Boya inceltilirken renk yoğunluğu ve kalitesi etkilenmeden korunur.

Nasıl Uygulanır?

1. Angelus deri boyasını temiz bir karıştırma kabına alın.

2. Boyaya istediğiniz oranda Angelus 2-Thin Medium ekleyin (örneğin 1:1 oranında).

3. İyice karıştırarak homojen bir boya elde edin.

4. İnceltilmiş boyayı uygulamak istediğiniz yüzeye dikkatlice sürün.

5. Boyanın kurumasını bekleyin ve gerekiyorsa katmanlar halinde uygulamaya devam edin.