Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Angelus Akrilik Deri Boyası 29.5 ml Pearlescent 18K Gold 733-455

Ürün Kodu : 5808188
Barkod : 086366714553
540,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 513,00 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Angelus Akrilik Deri Boyası 29.5 ml Pearlescent 18K Gold

Angelus Pearlescent 18K Gold, deri yüzeylerde altın parlaklığını yansıtmak isteyenler için özel olarak geliştirilmiş, su bazlı akrilik bir boyadır. İnci ışıltılı yapısı ile klasik altın tonlarına modern bir dokunuş katar. Ayakkabı, çanta, cüzdan gibi pek çok deri üründe dikkat çekici sonuçlar sağlar.

Yüksek kapatıcılığa sahip bu özel seri, hem açık hem koyu zeminlerde etkili bir sonuç verir. Deriye kolaylıkla uygulanır ve pürüzsüz bir yüzey oluşturur. Kuruduktan sonra suya dayanıklı hale gelir ve uzun süre rengini korur.

Angelus’un diğer ürünleri gibi bu boyada da renk kalıcılığı ön plandadır. Boya zamanla solmaz, dökülmez veya çatlama yapmaz. Dayanıklı formülü sayesinde yoğun kullanıma uygun yüzeylerde güvenle tercih edilebilir.

29.5 ml’lik pratik ambalajıyla bir çift ayakkabı veya küçük deri aksesuarların boyanması için idealdir. Fırça veya sünger yardımıyla kolayca uygulanabilir. Yüzeyi doğru şekilde hazırladığınızda profesyonel görünümlü sonuçlar elde etmeniz mümkündür.

Angelus Pearlescent 18K Gold ile klasik altın tonlarını deri yüzeylere estetik bir şekilde yansıtabilir, ürünlerinize zarif ve sofistike bir parlaklık katabilirsiniz.

Öne Çıkan Özellikler

İnci Işıltılı 18K Altın Renk

Zarif altın tonlarıyla göz alıcı ve lüks bir görünüm sağlar.

Güçlü Kapatıcılık

Tek katla bile yüzeyi örten yüksek pigment yoğunluğu sunar.

Suya ve Aşınmaya Dayanıklı

Kuruduktan sonra dış etkenlere karşı koruma sağlar. Renk zamanla solmaz.

Kullanımı Kolay ve Pratik

Su bazlı yapısıyla uygulaması kolaydır, leke yapmaz ve hızlı kurur.

Geniş Kullanım Alanı

Ayakkabılardan çantalara, deri koltuklardan aksesuarlara kadar çok sayıda yüzeyde uygulanabilir.

Nasıl Uygulanır?

1. Deri yüzeyi Angelus Preparer ve Deglazer ile temizleyin ve tamamen kurumasını bekleyin.

2. Şişeyi iyice çalkalayarak boyayı homojen hale getirin.

3. İnce bir katman halinde fırça ya da sünger yardımıyla uygulayın. Dikiş aralarını unutmayın.

4. Katlar arasında 10-15 dakika bekleyerek birden fazla katman uygulayın.

5. Uygulama tamamlandıktan sonra ürünün en az 24 saat kurumaya bırakılması önerilir.

6. Dilerseniz Angelus Finisher ile koruyucu bir son kat oluşturabilirsiniz.