Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Talens Amsterdam Akrilik Boya Seti 20 ml 90'lı 17820490

Ürün Kodu : 5784039
Barkod : 8712079451097
4.235,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 4.023,25 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Talens Amsterdam 90'lık Premium Akrilik Boya Seti - Sanatınızı Özgürce İfade Edin

Sanatın renklerle dans ettiği yolculuğa Talens Amsterdam 90'lık Premium Akrilik Boya Seti ile adım atın. Her biri 20 ml olan bu geniş renk yelpazesi, sanatseverlerin ve profesyonellerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere özenle seçilmiştir. Yüksek pigmentasyonu sayesinde canlı ve kalıcı renkler sunan bu set, eserlerinizin zamanla solmasını önler.

Yüksek kaliteli formülü ile kolayca karışabilen ve pürüzsüz bir uygulama sunan Talens Amsterdam akrilik boyalar, su bazlı olmaları sayesinde kullanımı ve temizliği kolaydır. Herhangi bir yüzey üzerinde mükemmel bir tutunma sağlayarak, sanat eserlerinizin uzun yıllar boyunca ilk günkü canlılığını korumasına yardımcı olur.

Bu set, her sanatçının yaratıcılığını sınırsız bir şekilde ifade etmesine olanak tanır. Tuvalden ahşaba, metalden cam yüzeylere kadar geniş bir uygulama alanı sunan Talens Amsterdam, projelerinizde sınırları zorlamanız için idealdir. Set içerisinde yer alan 90 farklı renk, tonların zenginliği ve çeşitliliği ile eserlerinize derinlik ve karakter katmanıza olanak tanır.

Talens Amsterdam 90'lık Akrilik Boya Seti, sanatsal ifadenizin kalitesini artırmak ve projelerinize profesyonel bir dokunuş eklemek isteyen herkes için mükemmel bir seçimdir. Şimdi bu renk cümbüşünü keşfetmeye hazır olun ve sanatınızla özgün hikayeler anlatın.