Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

St. Petersburg White Nights Extra-Fine Artists Tam Tablet Sulu Boya Seti 12’li

Ürün Kodu : 5802952
Barkod : 4690688027961
949,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 901,55 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

St. Petersburg Beyaz Geceler Ekstra Fine Sanatçı Suluboya Seti: Doğal Doku ve Zengin Renk Paleti

Sanatın derinliklerinde yeni deneyimler arayanlar için St. Petersburg Beyaz Geceler Suluboya Seti, yüksek kaliteli pigmentler ve doğal gum arabik bağlayıcı kullanılarak hazırlanmış, ekstra ince sanatçı suluboyalarından oluşmaktadır. Bu set, suluboya tekniklerinde yeni bir bakış açısı sunar; pigment parçacıklarının kururken bir araya gelmesiyle ilginç lekeler ve gölgeler yaratır, yüzey dokusunu değiştirir. Fırça darbelerinin kalınlığına ve türüne bağlı olarak sanatçılar tamamen farklı efektler elde edebilir.

ASTM D-4236 standartlarına uygun olarak sertifikalı ve güvenli olan Beyaz Geceler Suluboyaları, renk tonunun maksimum yoğunluğunu sağlayacak şekilde yüksek pigment konsantrasyonu ile üretilmiştir. Tek bir fırça darbesiyle renk kolayca aktif hale getirilebilir. Büyük miktarda su ile seyreltilse bile doygunluk korunur. Şeffaflığı ile dikkat çeken Beyaz Geceler Suluboya paleti, sanatçının ince sır tabakaları ile çalışmasına olanak tanır. Saf renkler, karışımlarda boyanmasına ve zengin gölge çeşitliliği elde edilmesine yardımcı olur. Boyaların çoğu, eserlerin 100 yıldan fazla korunmasına katkıda bulunan en yüksek ışık haslığına sahiptir.

Bu set, sanatçının suluboya eserleri oluşturmak için ihtiyaç duyacağı 12 renkten oluşan dengeli bir palet sunar. Ergonomik plastik kutusu ile sunulan set, kullanım kolaylığı sağlar ve sanatçının çalışma alanını düzenlemesine yardımcı olur. Setin içeriği arasında sarı tüf, kırmızı kahverengi hematit, gri-mor granit, augit porfir, al kızıllığı, yakut buğusu, gül buğusu, turkuaz-gül buğusu, yeşil buğusu, sarımsı yeşil buğusu, krom kobalt buğusu ve gri-gül tonları bulunmaktadır.

St. Petersburg Beyaz Geceler Suluboya Seti ile derinlikleri, dokuları, drapeleri ve gölgeleri aktarmanın yanı sıra yüksek granülasyonlu alanlar yaratmak için eşsiz fırsatlar sunulmaktadır. Pigment parçacıklarının çökmesi ile oluşan gölge oyunları, sanatçılara eserlerine zengin bir doku ve derinlik katma imkanı verir. Bu set, profesyonel sanatçıların vazgeçilmez bir aracıdır.