Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Silka Renkli Pastel Silgi ART44

Ürün Kodu : 5799489
Barkod : 8681917501983
6,25 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 5,94 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Rengarenk Tasarıma Sahip Silka Pastel Silgi ART44

Sanatseverlerin vazgeçilmezi Silka Renkli Pastel Silgi ART44, yaratıcılığınızı özgürce ifade etmeniz için tasarlandı. Özel yapısı sayesinde kağıt üzerinde iz bırakmadan kolayca silme işlemi yapmanızı sağlar. Hem profesyoneller hem de hobi amaçlı kullanıcılar için ideal bir seçim olan bu silgi, sanatsal çalışmalarınızda size eşsiz bir deneyim sunar.

ART44 modelimiz, göz alıcı pastel renkleriyle dikkat çeker. Bu renkler, çalışma alanınıza şıklık katarken, aynı zamanda silginizi kolayca bulmanızı sağlar. Yumuşak yapısı, kırılmaya karşı dayanıklılığı ve uzun ömürlü kullanımı ile öne çıkar. Bu özellikler, sanat malzemeleriniz arasında Silka Pastel Silgiyi vazgeçilmez kılar.

Çevre dostu malzemelerle üretilen bu silgi, kullanım sırasında sağlığınıza zarar vermez. Ayrıca, zarif tasarımı ile çantanızda kolayca taşıyabilir, her an her yerde sanatsal ifadenizi özgürce kullanabilirsiniz. Silka Renkli Pastel Silgi ART44, hem kalitesi hem de estetik görünümü ile sanat malzemelerinizin arasında parlayacak.

Ürünümüz, pratik ve kullanışlı bir sanat aracı olarak her türlü kağıt üzerinde mükemmel sonuçlar verir. Öğrenciler, öğretmenler, sanatçılar ve hobi amaçlı kullanıcılar için ideal olan Silka Renkli Pastel Silgi ART44, tekli paketler halinde satılmaktadır. Sınırlı sayıda stoklarımızda bulunan bu özel ürünü kaçırmayın!

Sanatınızı bir üst seviyeye taşıyacak Silka Renkli Pastel Silgi ART44’ü hemen keşfedin ve yaratıcılığınızı renklerle ifade edin. Siparişleriniz hızlı ve güvenli bir şekilde adresinize ulaşacaktır. Sanat yolculuğunuzda size eşlik edecek bu özel ürünü hemen sepetinize ekleyin!

* 1 adet olarak satılmaktadır!