Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Schneider Voyage Dolma Kalem Medium Uç Pink Sunset 161145

Ürün Kodu : 5804181
Barkod : 4004675164421
199,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 189,05 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Schneider Voyage Dolma Kalem Medium Uç - Pink Sunset 161145

Schneider Voyage Dolma Kalem, her kalem kutusunda öne çıkan bir renk: Pink Sunset! Yüksek kaliteli malzemelerle tasarlanmış bu özel kalem, yazı yazmayı keyifli bir deneyime dönüştürür. Reinforced steel uç yapısı ile pürüzsüz ve kesintisiz bir yazı deneyimi sunar.

Kalem, sağlam bir plastik klipse sahiptir ve standart mürekkep kartuşları veya dönüştürücüler ile uyumludur. Her türlü yazı işi için ideal olan bu kalem, hem sağ hem de sol elini kullanan kişiler için uygundur. Ayrıca, Schneider Voyage kalem, silinebilir kraliyet mavisi standart bir mürekkep kartuşu ile birlikte gelir, böylece hatalarınızı kolayca düzeltebilirsiniz.

Pink Sunset rengi, zarif ve dikkat çekici tasarımı ile her ortamda sizi fark edilir kılar. Ofis masanızda, okul çantanızda ya da not alırken, bu özel tasarım dolma kalem ile stilinizi yansıtın.

Schneider Voyage Dolma Kalem, dayanıklılık ve fonksiyonelliği estetik bir tasarımla birleştirir. Uzun ömürlü kullanımı sayesinde, bu kalem ile yazı yazmak her zaman bir zevk haline gelecek.