Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Schneider Voice Dolma Kalem Medium Uç Waves 160016

Ürün Kodu : 5804183
Barkod : 4004675171627
250,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 237,50 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Schneider Voice Dolma Kalem Waves 160016 - Tarzınızı Yansıtan Yazı Deneyimi

Schneider Voice Dolma Kalem, çarpıcı waves temasıyla, yazı yazmanın keyfini estetik bir tasarım ile birleştiriyor. Özel olarak güçlendirilmiş çelik ucu (Medium Uç), hem sağlamlık hem de akıcı bir yazı deneyimi sunar. Bu kalem, günlük kullanım için idealdir ve sık kullanımda bile dayanıklılığını korur.

Ergonomik olarak tasarlanmış, lastikli tutma yeri sayesinde Schneider Voice, elinizde rahat ve güvenli bir şekilde durur. Uzun yazım seansları sırasında bile yorgunluk hissetmenizi önler ve konforlu bir kullanım sağlar. Hem sağ hem de sol elini kullananlar için uygun olan bu kalem, herkese hitap ediyor.

Barrel üzerinde yer alan zarif çiçek motifleriyle göz alıcı bir görünüme sahip olan Schneider Voice, şıklığı ve fonksiyonelliği bir arada sunar. Sağlam plastik klipsi, kalemlikte veya cebinizde kalemın sabit kalmasını sağlar, böylece kaleminizi her zaman yanınızda ve hazır bulundurabilirsiniz.

Standart mürekkep kartuşları ve dönüştürücüler ile uyumlu olan bu dolma kalem, kullanım kolaylığı sağlar. Ürünle birlikte gelen kraliyet mavisi renkli, silinebilir standart mürekkep kartuşu ile Schneider Voice, yazı deneyiminizi baştan sona özel kılar.