Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Schneider Voice Dolma Kalem Medium Uç Black Checked 160015

Ürün Kodu : 5804182
Barkod : 4004675171603
250,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 237,50 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Schneider Voice Dolma Kalem Medium Uç Black Checked 160015

Schneider markasının estetik tasarımıyla ön plana çıkan Voice Dolma Kalem, güçlendirilmiş çelik ucu sayesinde akıcı ve temiz bir yazım deneyimi sunar. Kullanıcıların rahatlığını düşünen ergonomik, lastikli tutuş profili ile uzun süreli yazımlarda bile yorgunluk hissettirmez.

Kalemin gövdesinde yer alan çiçek temalı şık tasarımı, her türlü profesyonel veya kişisel kullanım için ideal bir görsellik katar. Sağlam plastik klipsi ile kolayca taşınabilir ve her türlü standart mürekkep kartuşu veya konvertör ile uyumludur.

Her iki elini de kullanan bireyler için eşit derecede uygun olan bu kalem, yazı yazmayı bir zevke dönüştürür. Kalemle birlikte silinebilir kraliyet mavisinde bir standart mürekkep kartuşu da verilmektedir, böylece kullanımı daha da pratik hale gelir.

Schneider Voice Dolma Kalem, hem estetik hem de fonksiyonellik arayanlar için mükemmel bir seçimdir. Günlük kullanımınızda güvenilir bir yardımcı olacak bu kalemi, ofisinizde ya da ders çalışma alanınızda keyifle kullanabilirsiniz.