Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Schneider Easy Dolma Kalem Medium Uç Navy 162058

Ürün Kodu : 5804184
Barkod : 4004675164186
199,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 189,05 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Schneider Easy Dolma Kalem Medium Uç Navy 162058

Schneider Easy Dolma Kalem, güçlendirilmiş çelik ucu ve temiz yazı sağlayan yapısıyla dikkat çeker. Navy rengi, şık tasarımı ile göz alıcı bir görünüm sunar. Medium uç boyutu, hem net yazılar için idealdir hem de kalem tutuşunu kolaylaştırır.

Ergonomik tasarımlı, lastikli tutma yeri sayesinde uzun süreli kullanımlarda bile el yorgunluğunu en aza indirir. Güvenli tutuşu ile hem sağ hem de sol elini kullanan bireyler için uygundur. Kalem, her kullanıcıya konforlu bir yazım deneyimi sunar.

Dayanıklı plastik klipsi ile her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz Schneider Easy, standart mürekkep kartuşları ve piston dönüştürücüler ile uyumludur. Kalemle birlikte bir adet silinebilir kraliyet mavisinde standart mürekkep kartuşu da verilmektedir.

Şık tasarımının yanı sıra fonksiyonel özellikleriyle de ön plana çıkan bu kalem, okul, ofis ve günlük kullanım için idealdir. Schneider Easy, yazı ihtiyaçlarınızı estetik ve konforla buluşturur.

Bu zarif kalem, hem görsel hem de işlevsel anlamda beklentilerinizi karşılayacak ve yazı deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyacak. Schneider Easy ile yazmak, artık daha keyifli ve konforlu.