Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Schmincke PRIMAcryl Artists' Profesyonel Akrilik Boya 35 ml Seri 2 Quinacridone Magenta 13326

Ürün Kodu : 10191
Barkod : 4012380065506
363,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 344,85 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Schmincke PRIMAcryl Profesyonel Akrilik Boya: Sanatınıza Canlılık Katın

Sanat eserlerinize benzersiz bir parlaklık ve canlılık katmak için Schmincke PRIMAcryl Profesyonel Akrilik Boya serisini keşfedin. Quinacridone Magenta 13326, 35 ml Seri 2 ile sanatınızda derinlik ve zenginlik yaratın. Bu üstün kaliteli boya, her tuvalde sıra dışı bir etki yaratmak üzere tasarlanmıştır.

Primacryl boyalar, yüksek karışabilirlik ve ışıltılı renk kombinasyonları ile tanınır. Kendine has kalıcı tonları sayesinde, boyandığında renklerin yarı tonları veya soluklaşmalar oluşmaz. Akıcı ve dayanıklı yapısıyla, her fırça darbesi sanatınıza değer katar.

Boya kuruduğunda, elastik ve sınır çizgisi dayanıklı bir yapı kazanır. Neredeyse hiç renk değişimi olmaz ve sararmaz. Bu özellikler, eserlerinizin uzun yıllar boyunca orijinal görünümünü korumasını sağlar. Ayrıca, su geçirmezlik ve yüksek dayanıklılık özellikleri ile her türlü ortamda kullanıma uygundur.

Schmincke’nin bu seriye özel olarak seçtiği yüksek kaliteli pigmentler, tüm renkleri yeni bir parlaklık, canlılık ve etkileyicilik boyutuna taşır. PRIMAcryl serisi, akışkan yapısı ve suyla inceltilebilir özelliği ile diğer akrilik boyalardan ayrılır. Hem direkt tüpten kullanılabilir hem de su karıştırılarak farklı teknikler için uygundur.

Primacryl Fluid adındaki alt segment, 36 renk seçeneği ve 250 ml. şişelerde sunulur. Jel kıvamındaki normal Primacryl akrilik boyalardan daha akışkan olan bu serisi, belirli akrilik boya tekniklerine mükemmel uyum sağlar. Su karıştırılmadan da kolayca uygulanabilir, bu da sanatçılara esneklik sunar.