Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Schmincke PRIMAcryl Artists' Profesyonel Akrilik Boya 35 ml Seri 1 Light Ochre 13675

Ürün Kodu : 10264
Barkod : 4012380065841
309,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 293,55 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Schmincke PRIMAcryl Profesyonel Akrilik Boya: Sanatınızı Canlandırın

Sanat eserlerinize derinlik ve canlılık katmak için Schmincke PRIMAcryl Profesyonel Akrilik Boya serisini keşfedin. 35 ml'lik bu özel Seri 1 Light Ochre 13675, sanatçıların ihtiyaç duyduğu yüksek kalitede, yoğun pigmentasyona sahip bir seçenektir. Işık geçirmez yapısı ve yüksek karışma hızı ile renkleriniz daha parlak ve canlı olacak.

PRIMAcryl'in kendine has kalıcı tonları, sanat eserlerinizde istediğiniz tonları tam olarak yansıtmanızı sağlar. Renkler kuruduğunda elastik ve sınır çizgisi dayanıklı bir yapı kazanır, böylece eseriniz zamanla renk değişimine uğramaz ve sararmaz. Yüksek dayanıklılığı ve su geçirmez özelliği ile her türlü sanatsal projede güvenle kullanabilirsiniz.

Alman üretimi olan bu boyalar, ışığa dayanıklılık kriterinde en üst düüzeyde derecelendirilmiştir. Güneş ışığına bile dayanıklı yapısı ile dış mekan sanat projelerinizde bile mükemmel sonuçlar elde edeceksiniz. PRIMAcryl, kalite ve dayanıklılığı bir arada sunan üst düzey bir akrilik boya serisidir.

Özenle seçilmiş, en üst düzey kalitede pigmentlerden oluşan bu serideki her renk, yeni bir parlaklık ve canlılık boyutuna sahiptir. Akışkan yapısı ve suyla inceltilebilir özelliği sayesinde, sanatçıların kullanımı için son derece uygundur. Schmincke PRIMAcryl ile sanatınızı bir sonraki seviyeye taşıyın.