Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Kaweco Stu Dolma Kalem Medium Uç Siyah 10000167

Ürün Kodu : 198134
Barkod : 4250278603106
3.096,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 2.941,20 TL )
Kazancınız:
0,00 TL
  Hangi Mağazada Var?

Kaweco Stu Dolma Kalem ile Yazmanın Keyfini Çıkarın

Nostaljik tasarımı ve yüksek kaliteli akrilik gövdesiyle dikkat çeken Kaweco Stu Dolma Kalem, her durumda mükemmel performans sergiler. Siyah rengi, çeşitli defterler, kağıtlar ve diğer aksesuarlarla zarif ve klasik bir şekilde kombinlenir.

Kavisli gövde tasarımı sayesinde, Kaweco Stu Dolma Kalem hem görsel hem de dokunsal olarak üstün bir yazma deneyimi sunar. Yüksek kaliteli akrilik malzemesi, uzun süreli kullanımlarda bile konforu ve dayanıklılığı garanti eder.

Beş farklı uç boyutu arasından seçim yapabilirsiniz: ekstra inceden ekstra kalına. Ekstra ince uç (EF), küçük ve ince el yazısı için özellikle uygundur, oysa ekstra kalın uç (BB), büyük, dramatik imzalar için sıkça tercih edilir. Başlangıç için M boyutu ucu öneriyoruz. Tüm uçlar, Almanya'da üretilmiştir.

Dolma kaleminize uyum sağlayacak çeşitli renklerde mürekkep, mürekkep kartuşları veya mürekkep şişeleri, ayrıca dönüştürücüler arasından seçim yapabilirsiniz. Ayrıca, ucu kolayca 060 dişli aralığımızdan bir uçla değiştirebilirsiniz.

Yazı yazmanın keyfini, estetik ve fonksiyonelliği bir arada sunan Kaweco Stu Dolma Kalem ile çıkarın. Nostaljik tasarımı ve üstün kalitesiyle, her yazı deneyimini özel kılar. Şimdi keşfedin ve yazma sanatınızı bir sonraki seviyeye taşıyın.