Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Kaweco Dolma Kalem Mürekkebi 50 ml Royal Mavisi 10002191

Ürün Kodu : 5801493
Barkod : 4250278625719
623,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 591,85 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Kaweco Dolma Kalem Mürekkebi 50 ml Royal Mavisi

Kaweco, 1883 yılında Heidelberg Üniversitesi yakınlarında açılan küçük bir dükkandan bugüne, yazı dünyasında kalitenin ve inovasyonun simgesi haline geldi. Kaweco Dolma Kalem Mürekkebi 50 ml , bu uzun soluklu tarihin bir parçası olarak sizlere sunuluyor.

Bu özel mürekkep, su bazlı, cruelty-free (hayvanlar üzerinde test edilmemiş) ve vegan formülüyle dikkat çekiyor. Royal Mavisi tonundaki bu mürekkep, yazılarınıza sıcak ve doğal bir renk katıyor. Ayrıca, suyla kolayca çözünebilir özelliği sayesinde temizliği oldukça pratiktir.

Kaweco mürekkepleri, her türlü dolma kalemle uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır. Markanın sunduğu üç farklı boyutta ve renk çeşitliliğindeki dönüştürücüler (converter), bu kaliteli mürekkepleri inkwell’den dolma kaleminize aktarmak için idealdir. Dönüştürücüler, tekrar kullanılabilir kartuş olarak işlev görerek, sürdürülebilir bir yazı deneyimi sunar.

Kaweco’nun bu eşsiz mürekkebi ile yazılarınızı daha özel kılın. Şeker gibi tatlı sözcükler yaratın ve gününüzü tatlandırın!