Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Kaweco Frosted Sport Roller Kalem Açık Sarı 10001837

Ürün Kodu : 5799544
Barkod : 4250278617240
1.166,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 1.107,70 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?
İlham verici, neşeli ve canlandırıcı - sarı renk biz insanların ruhunu böyle etkiler - bir kalemin getirmesi gerekenler için en iyi ön koşullar. Tatlı Muz rengindeki rollerball, yumuşak, mütevazi bir sarı tonda gelir ve fikirleri not şeklinde yakalamak için harika bir uyarıcıdır.

Frosted Sport serisinin yazı gereçleri taze, pastel renklerde gelir ve hafif opak, sütlü plastik ile karakterize edilir. Seri, klasik Kaweco Sport'a tamamen modern bir dokunuş kazandırıyor. Soğuk tonlarla eşleşen öğeler, logo kapağı gibi gümüş renginde tutuldu. Kaweco Sport 1911'den beri piyasada. Cep roller kalem kapalıyken sadece 10,5 cm'dir ve kapak takılıyken normal boyutu 13 cm'ye kadar büyür.

Döner topun icadı, yazmayı özellikle kolay ve akıcı hale getirdi. Mürekkep, seramik top üzerinden kesintisiz olarak kağıt yüzeyine akar. Rollerball sistemimizin olağanüstü yumuşak yazma hissi ile özellikle gurur duyuyoruz. Kalem tamamen Almanya'da üretilmiş ve monte edilmiştir.

Kaweco, 0,7 mm çizgi genişliğinde mavi ve siyah kaliteli yedekler sunar. Uygun bir ek olarak, bir veya iki Kaweco için deriden yapılmış keseler vardır, bunlar kalemin hareket halindeyken, cebinizde veya çantanızda taşınırken çizilmesini önler. Bir deftere kompakt bir şekilde takılı olan rollerball'unuzu seviyorsanız, rollerball'u gümüş, altın, bronz veya siyah bir klipsle donatabilirsiniz.
Boyutlar (cm)
12 x 2 x 2