Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

St. Petersburg Sonnet Sprey Akrilik Stiren Vernik 210 ml 8548943

Ürün Kodu : 5802892
Barkod : 4607128084811
410,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 389,50 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Sanatınızı Mükemmel Korumak İçin: Sonnet Akrilik Stiren Vernik

Yağlıboya tablolarınızın ömrünü uzatmak artık çok kolay! Sonnet Akrilik Stiren Vernik, 210 ml hacim ve 110 g ağırlıkta özel bir formüle sahip olup, eserlerinizin renk parlaklığını korurken, nem ve tozdan etkili bir şekilde koruma sağlar. Bu dayanıklı ve renksiz kaplama ile sanatınızı daima ilk günkü gibi muhafaza edin.

İçeriğindeki sentetik reçineler, organik çözücüler, hidrokarbon itici gaz, plastikleştiriciler ve yağlar sayesinde, eserlerinize zarar vermeden mükemmel bir son kat sağlar. Kullanımı oldukça kolay olan bu vernik, kutuyu iyi çalkalayıp 15-20 cm mesafeden uygulamanız yeterli olacaktır. +15°C'den düşük olmayan sıcaklıklarda kullanılması önerilir.

Güvenlik talimatlarına da önem veren bu ürün, yalnızca açık havada veya iyi havalandırılmış alanlarda kullanılmalıdır. Doğrudan güneş ışığı, darbe ve +50°C üzeri sıcaklıklardan korunmalıdır. Ayrıca, yangın tehlikesine karşı dikkatli kullanım gerektirir. Göz ve cilt temasından kaçının ve olası temas durumunda bol su ile yıkayın.

Sonnet Akrilik Stiren Vernik, hem profesyonel sanatçılar hem de hobi amaçlı ressamlar için idealdir. Sanat eserlerinizi korumak için bu mükemmel ürünü hemen deneyin ve farkı görün. Sanatınız, en iyi korumayı hak ediyor!