Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Molotow Sketcher Grafik Kalem Black BL600 N:750120

Ürün Kodu : 5798488
Barkod : 4250397650517
99,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 94,05 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?
Schneider Schreibgeräte GmbH ile işbirliği içinde 3 yıllık geliştirme sürecinin ardından yeni bir grafik işaretleyici çağı başladı.
 
Almanya’da üretilen grafik işaretleyici, 95* geri dönüştürülmüş plastikten oluşur. Sağlam ve işitilebilir bir kilitleme işlevine sahip bir kartuş değiştirme sistemi sayesinde, tam bir etiket yerine yeni bir kartuş satın alırken plastikten %56’ya kadar kaçınılabilir. Bu, 10,6 gr daha az plastik anlamına gelir!
 
Kartuş değişimi, kartuş vidalanarak kapaklar kapatıldığında yapılır.
 
ESNEKLİK
120 renk tonu ve 3 farklı uç şekli (yuvarlak, keski ve fırça) ile illüstratörler, grafik tasarımcılar ve sanatçılar 60.000’den fazla kombinasyon olasılığı yaratabilir! Farklı renk tonlamaları, gölgelemeler ve geçişler için geniş bir alan sağlar.
 
 
KALİTE ESTETİKLE BULUŞUYOR
Sofistike AquaPro mürekkebi, zengin ve derin bir renk parlaklığına ve iyi bir UV direncine sahiptir. Alkol bazlı mürekkepler kadar çabuk kurur ve ince kağıt üzerinde renklendirme yaparken mürekkebin neredeyse hiç akmasına rağmen. Bu gerçekleri özetlerken, mürekkep gerçek bir yeniliktir.
 
Aşınmış yüzeye sahip ergonomik işaretleyici şekli, grafik işaretleyiciyi dengelerken rahat olurken iyi bir tutuş sağlar.
 
Taslak işaretleyici standart olarak 2 – 5 mm keski ucu ve fırça ucu ile donatılmıştır.