Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Tart Roman Wenge Profesyonel A Frame Kayın Şövale

Ürün Kodu : 5803695
Barkod : 2200001549364
6.900,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 6.555,00 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

ROMAN TART A Tipi Zarif Tasarımlı Resim Sehpası

Kalite ve estetiğin mükemmel birleşimi olan ROMAN TART sergi sehpası, kayın ağacından üretilmiş olup, zarif bir stil sunar. Sanat eserlerinizi sergilemek için tasarlanmış bu sehpa, modern sanat stüdyolarından galerilere kadar her türlü iç mekanı mükemmel bir şekilde tamamlar. Beech ağacının narin dokusu ve düz çizgilerin minimalizmi, her mekana zarafet katacaktır.

Güçlü kayın malzemesi ve az sayıda hareketli eklem, sehpaya sağlamlık katar. Üç nokta destek sistemi, sehpasının her türlü yüzey üzerinde stabil bir şekilde durmasını sağlar. Çubuğun tam boyunca pürüzsüz bir şekilde ayarlanabilen raf yüksekliği, iki vida kelepçesi ile sabitlenir.

Eğim açısı değişken olan bu sergi sehpası, sert bir şekilde sabitlenebilir özelliğe sahiptir. Modelin ahşap parçaları, mekanik yüklere karşı dirençli olan koyu venge rengi boya ve akrilik vernik ile kaplanmıştır.

Sabit, A-çerçeve tasarımı, 1 380 mm yükseklik, 1 060 mm'ye kadar maksimum tuval yüksekliği, 15 kg'a kadar yük kapasitesi ile ROMAN TART sergi sehpası, sergilemek istediğiniz her türlü sanat eseri için idealdir. Eğim açısının ve çalışma yüksekliğinin pürüzsüz ayarlanabilmesi, her sanatçının ihtiyaç duyduğu esnekliği sunar.

Bu şık ve fonksiyonel sergi sehpası ile sanat eserlerinizi mükemmel bir şekilde sergileyin. Kayın ağacının doğal güzelliği ve dayanıklılığı, eserlerinize eşlik edecek ve galerinizin ya da stüdyonuzun atmosferine zarafet katacaktır.