Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Jovi Twist Stick Yüz Boyası Kırmızı 19105

Ürün Kodu : 5649934
Barkod : 8412027028585
99,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 94,05 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Jovi Twist Stick Kırmızı Yüz Boyası 19105: Canlı ve Kullanımı Kolay

Su bazlı formülü ile ön plana çıkan Jovi Twist Stick Kırmızı Yüz Boyası 19105, kolay uygulama imkanı sunar. Mükemmel örtme gücüne sahip olan bu ürün, canlı ve parlak renklerin karıştırılabilmesi için idealdir. Kostüm partileri, okul etkinlikleri veya her türlü sanatsal aktivite için mükemmel bir seçenektir.

Çubuk formundaki tasarımı sayesinde, Jovi Twist Stick, kullanıcıya rahat bir tutuş ve uygulama kolaylığı sağlar. Uçlarındaki takılabilir özelliği ile hem geniş alanlara rahatça uygulanabilir hem de ince detaylar için mükemmel bir kontrol sunar. Yüz boyamanın sanatını herkes için ulaşılabilir kılar.

Jovi Twist Stick Yüz Boyası, yağlı bir his bırakmadan hızla kuruyarak kullanıcıya konfor sunar. Bu özellik, özellikle hareketli çocuklar ve yoğun etkinlikler düşünüldüğünde, gün boyu rahat bir kullanım sağlar. Gün sonunda ise su, ıslak mendil veya sabun ve su kullanarak kolayca temizlenebilir; bu da ebeveynler için ekstra bir kolaylık anlamına gelir.

Dermatolojik olarak test edilen bu ürün, cildinize zarar vermez. Jovi Twist Stick Kırmızı Yüz Boyası 19105, hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından güvenle kullanılabilir. Etkinliklerinizi renklendirmek ve yüz boyama sanatınızı bir üst seviyeye taşımak için ideal bir seçenektir.

Sadelik ve kullanım kolaylığını bir arada sunan Jovi Twist Stick Kırmızı Yüz Boyası ile sanatsal yeteneklerinizi özgürce ifade edin. Bu ürün, yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak ve özel günlerinizi daha da özel kılmak için sizleri bekliyor.